Wie zijn wij?

Het concept ARCK werd door mijzelf, interieurarchitect Nele Vercauteren, ontwikkeld vanuit het idee om mensen verder te bewegen en te inspireren in de wereld van architectuur, kunst en design. ARCK, voluit architectenkamers, vormt als het ware een brug tussen beleving en esthetiek, tussen schoonheid en harmonie. Via de studio breng ik dat idee met veel overtuiging naar jou thuis. 

Interieurconcepten worden gecreëerd. De uitwerking ervan wordt gezien als een kunst. Samen met een team aan betrouwbare specialisten en vakmensen, die garant staan voor kwaliteit, streef ik steeds naar het perfecte eindresultaat. Dankzij mijn 15-jarige ervaring kon dit netwerk zorgvuldig opgebouwd worden. Ik weet wat ik wil en waar het te vinden.  Onvermoeibaar werk ik aan een geweldige ervaring voor jou als opdrachtgever.

ARCK studio. Wie zijn wij?

Onder de vorm van stijl consultancy sta ik je graag bij tijdens de zoektocht naar jouw visuele identiteit of dat ene iconische accessoire dat ‘joie de vivre’ in je ruimte brengt. Hoe klein of groot jouw vraag ook is, ze wordt steeds met dezelfde passie en toewijding behartigd. Elk concept is uniek voor mij en wordt met een open geest benaderd om zo naar een harmonieuze totaalbeleving te streven. 

Deze totaalbeleving wordt ook heel tastbaar in de Bed and Breakfast te Tielrode, waar je je letterlijk in het ARCK universum kan onderdompelen. Ik verwelkom  je graag in een oase van rust, midden in een stukje Vlaanderen, gelegen tussen culturele pareltjes als Gent en Antwerpen. 
Het prachtige polderlandschap met zijn kleine dorpjes en romantische paadjes is ideaal voor fietstochten, prachtige wandelingen doorheen het Waasland.
Gasten vertoeven in onze architectenkamers in een weldadige stilte, krijgen ruimte voor ontspanning én schoonheid voor het oog. 

Onze galerij is gelegen op de hoek van de Vlaanderenstraat en de Kloosterstraat in het bruisende hart van de stad Antwerpen.
Wij geven graag een podium aan designers die ons raken en kregen al tal van gerenommeerde exposanten over de vloer.

Voor elk wat wils, want… “des goûts et des couleurs, on ne discute pas”.

De galerij verrast steevast met boeiend talent van eigen bodem.
Ik maak hierbij telkens weer tijd en ruimte voor een uiterst interessante selectie aan ontwerpers en objecten, 
waarbij de aandacht van menig bezoeker getrokken wordt.

Een ontmoetingsplaats, waar kunst op één of andere manier mensen met elkaar verbindt.

ARCK studio. Wie zijn wij?
Instagram LinkedIn Pinterest ARCK shop

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn