Woning VRDD

Sint-Niklaas | 2019
in opdracht van MAN-architecten | fotografie Katoo Peeters

In deze woning leven kunstenaarsduo Ullrike en Sander op de eerste verdieping en slapen ze op de tweede. Op het gelijkvloers krijgt Sander z'n atelier alle aandacht. De keuken mocht ruim zijn, de kern van de woning, waar gekookt, gelezen, gepraat kon worden ... Muziek luisteren wat computeren gebeurt in de aanpalende zithoek. De kunst was om voldoende licht binnen te krijgen en de bewoners toegang te geven tot de daken. Het pand beschikt namelijk niet over een tuin. 

Door te werken met lichte kleuren en natuurlijke materialen creĆ«erden we een zee van ruimte waar de zon met plezier binnen straalt. 

Een plek die energie geeft, midden in de stad, een perfecte cocon. 

Instagram LinkedIn Pinterest ARCK shop

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn