Keuken SDW

Waasmunster | 2021
fotografie Katoo Peeters

Tegen één ding liepen de bewoners van deze woning in het groene Waasmunster al een tijdje aan: 

Hoe hun “vals”-compacte keuken transformeren tot een oase van ruimte, licht, natuur & rust? 
Hoe de connectie tussen keuken en leefruimte optimaliseren? 

Daar wisten wij wel raad mee!

We toverden de ruimte om van onpraktische hoek tot gezellige plek om te vertoeven.

Om dat voor elkaar te krijgen werd de berging gesloopt en mij opgenomen in de keuken, werd een doorgang gecreëerd tussen de garage - die als nieuwe berging zou dienen - en de keuken en werd er een binnenraam geplaatst tussen de salon en de keuken.
Er werden natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, glas gecombineerd met strakke lijnen, planten, poedertinten en veel wit. 
Tijdloos wit.

Resultaat? 
Een waar hygge-kookpaleis.

De toog werd het hart van huize Sillis, een marmeren pareltje dat mensen samenbrengt op alle momenten van de dag.

Weer verliefd worden op je huis: het kán!

Instagram LinkedIn Pinterest ARCK shop

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn