JIJ bent.

Vraag jij jezelf ook steeds af of een interieurarchitect aanspreken wel iets voor jou is, of jouw project dan niet te klein of net te omvattend is?  Weet jij gevoelsmatig wel wat je wil maar krijg je dat maar niet visueel vertaald?

Wel, dan moet je bij ARCK studio. zijn.  Want of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd merk, je eerste appartement wil opfrissen of je hele woning wil renoveren.  Dat maakt voor ons niet uit.

De kern van ons werk gaat verder dan oppervlakte, rang of status. We passen ons aan, relateren en ontwerpen ongeacht.
Want wij vertellen een verhaal.  Creëren een concept. En de meerwaarde van dat concept is tastbaar op elke schaal.  

ARCK studio. JIJ bent.

Als Particulier helpen wij jou graag verder met jouw privé-projecten.  Dit kan gaan van feedback op een eigen idee, bijstand bij de aankoop van meubels tot de totaalinrichting van jouw woning.  Met een frisse, open blik gaan we aan de slag en bekijken we wat het beste voor jou is.

Ben je Ondernemer? Dan staan we je graag bij met het brengen van jouw verhaal.  Want een eigen zaak is meer dan een visuele identiteit. Het gaat over gevoelens en emoties. Iets waar mensen zich mee kunnen identificeren en zich mee kunnen verbinden. Zo creëren we bedrijven die tot het hart en de geest spreken.  

Ook aannemers en projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht in de vorm van projectbegeleiding.  Want ruimtes inrichten is meer dan het etaleren van enorme expertise in materiaalkunde en productietechnieken. Een ruimte ontwerpen is de emotionele context bepalen die deze moet activeren.   Wij staan jou bij in het bepalen van de juiste vormen en materialen.  Door ontwerpelementen te combineren, creëren we de meest verrassende, boeiende en sprekende realisaties.  En zo zet jij jouw ambacht op de kaart.

Bij ARCK studio. kan jij terecht voor zowel klein advies als totaalinrichting. We vertalen jouw emotionele basis naar een sterke visuele stijl en tone of voice.

ARCK studio. JIJ bent.
Instagram LinkedIn Pinterest

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn