ONZE visie.

Het concept ARCK werd door mijzelf, interieurarchitect Nele Vercauteren, ontwikkeld vanuit het idee om mensen verder te bewegen en te inspireren in de wereld van architectuur, kunst en design. ARCK, voluit architectenkamers, vormt als het ware een brug tussen beleving en esthetiek, tussen schoonheid en harmonie. Via de studio breng ik dat idee met veel overtuiging naar jou thuis. 

Interieurconcepten worden gecreëerd. De uitwerking ervan wordt gezien als een kunst. Samen met een team aan betrouwbare specialisten en vakmensen, die garant staan voor kwaliteit, streef ik steeds naar het perfecte eindresultaat. Dankzij mijn 18-jarige ervaring kon dit netwerk zorgvuldig opgebouwd worden. Ik weet wat ik wil en waar het te vinden.  Onvermoeibaar werk ik aan een geweldige ervaring voor jou als opdrachtgever.

ARCK studio. ONZE visie.

Onder de vorm van stijl consultancy sta ik je graag bij tijdens de zoektocht naar jouw visuele identiteit of dat ene iconische accessoire dat ‘joie de vivre’ in je ruimte brengt. Hoe klein of groot jouw vraag ook is, ze wordt steeds met dezelfde passie en toewijding behartigd. Elk concept is uniek voor mij en wordt met een open geest benaderd om zo naar een harmonieuze totaalbeleving te streven. 

ARCK studio. ONZE visie.
Instagram LinkedIn Pinterest

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn