Stijl consultancy

Droom jij van een make-over van jouw woning maar schrikt een complete verbouwing je af? Heb jij het gevoel dat je wel weet wat je wil maar het niet vertaald krijgt in je interieur?  Heb je nood aan advies om wat harmonie te krijgen in het geheel? Of heb je gewoon geen tijd maar ben je wel toe aan iets nieuws? Wel, speciaal voor jou biedt ARCK studio. een stijl consultancy dienst aan. Vast uitgewerkte formules aan een vaste prijs. Want wij hebben de ervaring, wij kennen de producten en wij engageren de juiste mensen. Zodat jouw interieur klopt tot in het kleinste detail. En jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Gesneden brood dus. Zoals jij het graag hebt. 

Benieuwd? We bieden vier formules aan. Er zit vast ééntje tussen voor jou.

Bekijk onze realisatiesarrow right
ARCK studio.

1. Wood line

Formule één is perfect als je hulp nodig hebt bij het vinden van jouw eigen stijl.  We houden een brainstormsessie van 2 uur bij jou thuis. Vooraf sturen we jou een vragenlijst door, zo weten we op voorhand wat jou verwachtingen zijn en hoe we het meest van waarde zijn voor jou. We geven tips & trics over het gebruik van kleur in je interieur, het vinden van het juiste meubelstuk of het creëren van de juiste sfeer. We illustreren de gewenste stijl via een moodboard dat nadien digitaal naar jou wordt toegestuurd. 

Een moodboard om bij weg te dromen en tonnen inspiratie om verder mee aan de slag te gaan heb je al voor 300 euro.

Boek nuarrow right
ARCK studio.

2. Brass line

Kan je inkomhal wel wat extra allure gebruiken en voelt de leefruimte wat koud aan? Dan is formule twee perfect voor jou. 
Hoe gaan we te werk? Vooraf sturen we jou een vragenlijst door, zo weten we op voorhand wat jou verwachtingen zijn en hoe we het meest van waarde zijn voor jou. We houden een 4 uur durende brainstormsessie bij jou thuis. Tijdens deze sessie kijken we naar twee gekozen ruimtes en beantwoorden we al je vragen aangaande de inrichting ervan. We vatten de gewenste stijl samen via een moodboard en denken na over het kleurgebruik, de meubilering, de juiste accessoires, de raamgarnering en de verlichting ... Alle ideeën en basisprincipes worden uitgelegd en ter plaatse geïllustreerd aan de hand van materialensamples, kleurenwaaiers en foto’s. 

Nadien bundelen we alle informatie in een stijlgids die digitaal naar jou wordt doorgestuurd. Een naslagwerk waar je verder mee aan de slag kan gaan.  Bovendien brengen we je in contact met de juiste vakmensen die je kunnen begeleiden met de realisatie. 

Een stijlgids voor jouw interieur met ons ultieme voorstel heb je voor 750 euro

Boek nuarrow right
ARCK studio.

3. Velvet line

Wil je naast weten wat het perfecte plaatje is voor jouw interieur ook écht aan de slag? Dan is de Velvet line iets voor jou. Bij onze derde formule gaan we dieper in op de concrete mogelijkheden voor één volledige ruimte naar keuze in jouw woning of bedrijf. 

We gaan als volgt te werk. Vooraf sturen we jou een vragenlijst door, zo weten we op voorhand wat jou verwachtingen zijn en hoe we het meest van waarde zijn voor jou. We houden een 4 uur durende brainstormsessie bij jou ter plaatse.  We bekijken samen de te behandelen ruimte, doen de nodige opmetingen en toetsen de mogelijkheden af. 

Gewapend met al deze info gaan we op kantoor verder aan de slag om een stijlgids mét ontwerpplan en bijhorende kleur- en materialenstudie en kostenraming op te maken voor jouw droomvertrek. In latere fase presenteren we je het afgewerkte geheel bij ons in de studio. 

Een stijlgids, inclusief voorontwerp in 2D én 3D, van jouw droominterieur en de selectie van de juiste materialen heb je voor 1.450 euro

De juiste partners worden geselecteerd en aan jou voorgesteld zodat je nadien meteen de realisatie van jouw project kan inplannen.

Boek nuarrow right
ARCK studio.

4. Marble line

Droom je van een complete make-over van één ruimte in jouw woning op 10 werkdagen tijd?  En wens je daarbij geen bouwstof bij het ontbijt of extra druk om je heen?  Dan omvat formule 4 het ideale scenario voor jou. Want in de Marble line nemen wij het van je over. Compleet! 

We starten grondig en zoals het hoort. Met een enquête, een plaatsbezoek, een voorontwerp en een stijlgids. Maar daarna gaan we verder. De complete remake wordt in kaart gebracht. Gedetailleerde uitvoeringsplannen worden opgemaakt. Alle materialen, kleuren, decoratie stukken, details, etc. worden bepaald. De nodige partijen worden aangeschreven. Offertes worden voorgelegd. Een planning van de werkzaamheden wordt opgemaakt. Het vooropgestelde bouwbudget wordt gecontroleerd. 

En éénmaal de puzzel ligt en alles klopt volgens je wensen ontvangen we jouw sleutel. Gedurende anderhalve week kan jij genieten van een zorgeloze tijd in de ARCK bb. te Tielrode. Tien dagen later kom je compleet opgeladen terug thuis. Het enige wat je op dat moment moet doen is aanschouwen en genieten en bewonderen. Want zelfs de snijbloemen staan in de vaas en dat heerlijke flesje Sancerre ligt alvast fris in de frigo. 

Een interieurarchitect die gedurende het hele proces de wacht houdt en aan je zijde staat en een complete make-over van je interieur terwijl jij op vakantie gaat boek je voor 5.750 euro (incl. verblijf bij ARCK bb.). 

Boek nuarrow right
ARCK studio.

Vond jij niet wat je zocht?  

Laat het ons even weten.  Formule 5 is er vast ééntje op jouw maat.

Alle aangegeven tarieven zijn exclusief 21% BTW, exclusief verplaatsingkosten en omvatten enkel de architecten honoraria.

Alle opties kunnen nadien verder uitgebreid worden met een personal shopping sessie, opmaak ontwerp- en uitvoeringsplannen tot en met de complete aanbesteding en opvolging van de werken. Deze extra’s kunnen geboekt worden aan 65 euro/uur (excl. BTW).

Vraag een formule op maatarrow right
Instagram LinkedIn Pinterest

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn