Woning VDR

Waasmunster | 2019
in opdracht van MAN-architecten | fotografie Luc Roymans

Waasmunster: waar meersen, bossen en heide elkaar ontmoeten. 
Waar trage wegen, een oude spoorwegbedding, abdijen en kastelen troef zijn.

Te midden deze groene oase koos een voormalig dokterskoppel er voor om onder begeleiding van Nele hun gloednieuwe stulp op te trekken.

We lieten ons hierbij inspireren door Emiel Veranneman zaliger.
Als kind van een kunstzinnige familie én neef van Permeke stond hij voornamelijk bekend om zijn unieke meubelstukken.
De natuur, planten en kosmos waren zijn bron van inspiratie. 

Het gebruik van natuurlijke materialen behoeft voor dit project dan ook geen verdere uitleg.
Het resultaat werd een droom om in te wonen.

Instagram LinkedIn Pinterest ARCK shop

Abonneer je op de nieuwsbrief

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn